10 maart 2017

Theorie

Theorieles met theorie078.nl

** Verdien je cursusgeld van de theorie terug, meldt jezelf definitief aan voor de theoriecursus en meld je tevens aan bij onze rijschool voor jouw rijopleiding dan krijg je tijdens de rijopleiding 2 praktijklessen GRATIS !! **

Tip van de rijschool: Begin tijdig aan de theorie, liefst aan het begin van de rijopleiding. Je zal merken dat je in de praktijklessen sneller en bewuster de theoretische onderdelen onder de knie krijgt!

 

UNIEK: Via de rijschool is het mogelijk om een THEORIE DAGCURSUS te volgen, deze wordt maandelijks gegeven door een bekwaam docent in Hendrik Ido Ambacht.

Dit kun je tijdig plannen via de website www.theorie078.nl hier kan je ook direct het CBR theorie-examen boeken!

Deze cursus is ter ondersteuning en wordt je grondig voorbereidt op je theorie-examen. Daarnaast is het ook belangrijk om met een theorieboek of via internet jezelf verder voor te voorbereiden op het examen.

Theorie078 wordt ook ondersteund door het CBR omdat hier de broodnodige kennis wordt geleerd om tot een veilige bestuurder te worden opgeleid en niet zoals bij vele andere dagcursussen waar je alleen trucjes en fotovragen worden getraind en niet de daadwerkelijke kennis wordt bijgebracht!!!


Theorie cursus in 1 dag? Heb je weinig tijd of moeite met het leren van de theorie?

Theorie078 zorgt voor de benodigde kennis, bij deze dagcursus wordt je geen trucjes aangeleerd maar de daadwerkelijke theorie. Deze kennis is noodzakelijk om uiteindelijk tot een veilige bestuurder opgeleid te gaan worden.

Hiervoor maken wij gebruik van het Masterdrive theoriesysteem van het bedrijf Verjo. Middels dit systeem is alle uitleg te volgen op een groot scherm, en aan het eind van elk hoofdstuk volgt er een toets. Na alle lesstof volgen er uiteraard ook diverse proefexamens.

Aan het begin van de cursusdag log je met je telefoon of tablet in op ons theoriesysteem. Je kunt zo alle vragen beantwoorden met je telefoon! Een internetverbinding is NIET nodig!

Na elke toets of proefexamen bekijken we gezamenlijk de resultaten. Het theoriesysteem registreert in welke vragen er foute antwoorden zijn gegeven. Aan de hand van deze resultaten kunnen we deze onderwerpen zo nodig verder toelichten.

Je bent zo goed voorbereid voor je theorie examen en bevordert de voortgang van je praktijklessen. Hierdoor leg je een solide basis voor je praktijkexamen!